Is het tijd voor jouw babyshower? Voor veel aanstaande moeders is de babyshower een belangrijk moment in hun zwangerschap. Zij worden in het zonnetje gezet bij dit feestje, vaak wordt de babyshower als verrassing georganiseerd voor de mommy to be. Daarnaast vieren we bij de babyshower het leven van het baby’tje, ook al is hij nog niet geboren.

Ben jij, of je beste vriendin, zus, nicht of andere bekende, in verwachting van een jongetje en wil je een onvergetelijke babyshower organiseren? Dit lukt met de It’s a boy versieringen van Babydouche.

Gelijk klaar met een alles in één versierpakket

In de webshop van Babydouche vind je diverse versierpakketten om de babyshower of geboorte van een jongen te vieren. Met een versierpakket ben in één keer klaar en heb je alle versiering in huis. Het versierpakket bestaat onder andere uit: een slinger, ballonnen, lampionnen, pompons swirls photo booth props, een sjerp en speentjes. Er zijn meerdere versierpakketten, waaronder een compleet blauwe set en een met olifanten thema. De baby shower boy versieringen van Babydouche zijn uniek, herbruikbaar en feestelijk.

Losse versieringen

Naast een compleet versierpakket kun je ook losse versieringen bestellen in de webshop. Ben je alleen op zoek naar een sjerp voor de aanstaande mama of een it’s a boy slinger? Er zijn meerdere soorten verkrijgbaar. Ook een ballonnen set is leuk om los te kopen.

Versieringen voor geboorte, zwangerschap en verjaardagen

Het assortiment van Babydouche bestaat uit versieringen voor de feestjes rondom een geboorte en de tijd erna. Of het nu gaat om een babyshower, geboorte of de eerste verjaardag van je baby, bij Babydouche vind je alles voor een prachtig feest. Snuffel rond in de webshop en ontdek alle leuke versieringen. Leuk detail: de naam Babydouche is gekozen naar aanleiding van de letterlijke vertaling van het Amerikaanse woord babyshower.