draagconsult

justcarry.nl

Wat is een draagconsult?

Heb jij wel eens gehoord van een draagzak? Dit is een zak waar jij jouw kindje in kunt dragen. Op deze manier heb jij jouw kleintje lekker dicht tegen je aan en dit is fijn voor jullie allebei.

Het blijkt zelfs zo te zijn dat dit voor een betere binding zorgt tussen ouder en kind. Daarom is het aan te raden dat zowel vader als moeder dit doet. De vraag is echter: weten jullie wel hoe je zo’n draagzak moet dragen? Mocht het jullie eerste kindje zijn, dan zijn er waarschijnlijk een hoop zaken waar je nog weinig van af weet. Je moet nog een hoop leren en dat is natuurlijk helemaal niet gek. Mocht jij bijvoorbeeld niet weten hoe je een draagzak moet dragen? Dan is een draagconsult ideaal, hier gaan we het onderstaand over hebben.

Draagdoek
Draagdoek

Voor betere binding

Wanneer je een draagdoek draagt met je kind erin, dan zorgt dit voor een betere binding tussen jou en je kind. Bovenstaand vertelde we al dat dit het geval is, maar waarom is dit nou eigenlijk zo? Dit kunnen we gelukkig zeer gemakkelijk uitleggen. Op het moment dat jij je kindje dichtbij je draagt, dan zorg je ervoor dat je kind dus tegen dicht tegen jou aan ligt en dat zorgt bij het kind voor een gevoel van veiligheid en uiteindelijk voor een betere binding. Tevens is het voor jou toch ook super fijn om je kind dichtbij je te dragen. Kortom, voor zowel jou als je kind is dit top.

draagzak

Lekker veel uitzicht

Sommige kleintjes willen alles van de wereld zien, ze kijken veel om zich heen en in een kinderwagen gaat dit moeizaam. Met behulp van de draagzak kan je ervoor zorgen dat je kind lekker goed om zich heen kan kijken. Het kindje is namelijk op veel hogere hoogte en het rondkijken gaat daarom erg gemakkelijk. Mocht jij ervoor willen zorgen dat jouw baby ook lekker om zich heen kan kijken, dan is het kopen van een draagdoek een top idee.

Wil jij een draagdoek kopen? Zorg er dan wel voor dat je dit bij een goede aanbieder doet. Dit product moet absoluut veilig zijn en wanneer dat het niet is, dan kan het voor de nodige problemen zorgen. Je moet er toch niet aan denken dat je een product van lage kwaliteit koopt en je baby uit de draagdoek valt? Daarom is het altijd aan te raden om voor de beste kwaliteit te gaan. Ga niet meteen op de laagste prijs af maar doe even goed onderzoek.