Samen een moeder en kind beeldje maken is misschien wel een van de leukste dingen die je voor je vrouw of vriendin kunt doen. Dit kan je tijdens de zwangerschap laten doen door een professional een 3D scan van het lichaam te laten maken. Omdat de zwangerschap veel pieken en dalen heeft, is het fijn wanneer je een leuke ervaring kunt bieden. Die bovendien ook nog eens blijvende herinneringen oplevert. Daarom is het maken van een beeldje ook zo populair.

Het is bovendien gemakkelijk te verzorgen. Het maken van de scans voor het 3D model gaat met een handscanner. Daarmee is binnen enkele minuten een collectie van meer dan 2000 foto’s van het lichaam te maken. Zo kan het perfecte model gemaakt worden om het uiteindelijke beeldje van te maken. Deze werkwijze is er gemakkelijk en ontspannen te noemen.

De scan maken en uitwerken
Wanneer je een moeder en kind beeldje wilt laten maken, dan doe je dat met behulp van de 3D printen. Daarom is het eerst zaak om een afspraak te maken voor een 3D scan. Dit kan in de studio worden gedaan waar de expert jouw scant in de pose die je wilt aannemen. Je kunt de scan op allerlei manieren laten maken. Zo kan je op je allermooist zijn.

De handscanner die wordt gebruikt voor het maken van de foto’s is van de beste kwaliteit en werkt op hoge snelheid. Met de scanneer zijn 2000 foto’s te maken in een periode van 2 tot 3 minuten. Dit betekent dus ook dat je niet langer dan 180 seconden bezig bent. Dat is wel zo fijn natuurlijk. Vervolgens is het dan zo dat van de foto’s een model wordt gemaakt. Samen met de specialist kijk je hiernaar en geef je eventueel aan waar je dingen wilt aanpassen. Ook kijkt de expert naar oneffenheden die direct weggepoetst kunnen worden.

Een echt beeld maken

Nu het model gemaakt is, zit jouw taak erop. Maar pas nadat je een bepaald materiaal hebt gekozen zoals hout, brons of kunststof. Dit is het materiaal waarvan je het moeder en kind beeldje laat maken. Nu gaat de specialist aan het werk om dit voor elkaar te krijgen. Dit kan worde gedaan in 8 tot 10 weken tijd. Het wordt bij je thuis afgeleverd. Het beeldje zorgt voor een blijvende herinnering die een bijzondere waarde voor je heeft. Dit is iets van jullie samen wat je altijd bij je kunt blijven houden.